31.8.2014

Tire of me if you will my dear

5-001-horz


Pitkästä aikaa taas! En ole tainnu kirjoittaa tänne kohta puoleen vuoteen mitään, intoa ja motivaatiota ei ole vain riittänyt. Mutta nyt sen päätin, että aloitan taas aivan puhdaalta pöydältä. 
Ehkäpä suurin syy tähän on se, että on tapahtunut vastoinkäymisiä elämässäni ja halusin muuta mietittävää ja tekemistä, (muuten luultavasti masentuisin sängyn nurkkaan), eipä sen enempää siitä. 
Mutta onhan tämän puolen vuoden aikana kerennyt tapahtua muitakin asioita, vähän kivempia asioita! Kävin Ranskassa, Metzissä, viikon vaihdossa koulun kanssa. Tämä matka oli todella opettava ja ikimuistoinen. Palattuani matkalta täytin 18, jee, ja pari viikkoa sen jälkeen sain ajokortin. Vietin myös elämäni ehkä parhaimman kesän tähän mennessä. Kerkesin tehdä yllättävän paljon hauskoja asioita vaikka työt veivätkin paljon aikaa.
No nyt olen sitten palannut takaisin koulunpenkille. Tämä on viiminen, rankka vuosi lukiossa. Eli paljon työtä ja lukemista edessä. Kirjotuksetkin alkavat viikon päästä, ja luvassa olisi suomen ja englannin kirjotukset...

Seuraavaan postaukseen voisin laittaa pari kuvaa Ranskan matkasta, mutta en lupaa mitään millon sen postauksen teen. Mun ihan pakko nyt tsempata ja lukea kirjotuksiin.

2 kommenttia:

  1. Jee, kiva että oot palannut ! (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jeejee, mustakin tuntuu niin hyvältä aloittaa taas bloggaaminen! :)

      Poista

Tietoja minusta

Oma kuva
18-year-old girl from Finland.

Lukijat

Blogiarkisto